معرفی 32 تا از خوشمزه ترین غذاهای محلی ایران + عکس سفرزون
انتشار: تیر 15، 1401
بروزرسانی: 15 آذر 1404

معرفی 32 تا از خوشمزه ترین غذاهای محلی ایران + عکس سفرزون

معرفی 32 تا از خوشمزه ترین غذاهای محلی ایران + عکس سفرزون

سبزی این آش تنها شوید یا نعنا خشک است که البته می توان با سبزی های معطر همچون ترخون آن را خوشمزه تر کرد. یکی از معروف ترین آش های شیرازی، آش محلی و سنتی شیراز، آش سبزی است. آش سبزی همچنین از نذری های محبوبی است که در مراسم مذهبی مختلف میان مردم پخش می شود.

  • باسترما در زبان ترکی به معنی دفن شده است و از آنجایی که در این ته چین خوشمزه مرغ به صورت ته دیگ در زیر برنج مدفون می شود به این نام معروف شده.
  • مثلاً همین قورمه سبزی را هر کس در خانواده که هیچ، در هر گوشه ایران به شکل خاص خودش درست می کند.
  • سپس مقداری از برنج آبکش کرده را در قابلمه بریزید و یک لایه از مخلوط ماهی سرخ شده را روی آن قرار دهید.

استان مازندران به دلیل داشتن غذاهای گوناگون و متعدد از لحاظ فرهنگ غذایی بسیار غنی است. غذاهای محلی این خطه تمامی ندارد، اسفناج مرجی نیز یکی دیگر از غذاهای محلی رامسر است که علاوه بر طعم لذیذ و خوشمزه، بسیار مقوی و سرشار از مواد معدنی است. اهالی مازندران به عدس، مرجی می گویند؛ بنابراین اسفناج مرجی غذایی است که از ترکیب اسفناج و عدس تهیه می شود. انار ترش، سیر، گلپر، نمک، زردچوبه و فلفل نیز دیگر مواد تشکیل دهنده اسفناج مرجی هستند.

فرنی، خوشمزه ترین صبحانه سالم ایرانی

اکنون چانه ها را با وردنه صاف کرده و روی آن کنجد یا سیاه دانه می ریزیم. اگر عکسی از آن دارید، آن را برای ما ارسال کنید تا با نام خودتان در کارناوال منتشر شود. این رستوران مدعی ارایه شله مشهدی اصل است و به تمامی نقاط تهران هم ارسال دارد. کافه رستوران سنتی  نصفهان در خیابان ولیعصر بالاتر از پارک ملت روبروی ایستگاه خبرنگاران بین کوچه کرانه وخرسند قرا دارد.

طرز تهیه انواع شیرینی ساده و خوشمزه

در گذشته آب دوغ خیار یکی از غذاهای ایرانی دارای جایگاه در روتین زندگی مردم بوده است. یک غذای ایرانی خوشمزه که با دو طعم شیرین و ملس پخته می شود و میزان شیرینی تا ترشی آن بسته به ذائقه افراد دارد. در نظرسنجی ای که در مستند تلویزیونی «ذائقه ایرانی» برای پیدا کردن محبوب ترین غذا ها انجام شده است، فسنجان ششمین محبوب ما ایرانی ها است. فسنجان در دنیا هم جزو غذاهای محبوب ایرانی است و در کنار غذا هایی مانند قرمه سبزی و کباب کوبیده، یک غذای ایرانی ویژه است که توریست ها قطعا باید طعم آن را بچشند. کوفته در ترکیب های متنوعی از جمله کوفته پر شده با آلو، مغز گردو، زرشک و کشمش، آلبالوهای ترش و...

رخدادهای آشپزی

در گذشته خمیر این آش را به صورت دستی درست می کردند؛ اما امروزه رشته های آماده آشی جایگزین آن شده است. پیازو از قدیمی ترین غذاهای زنجان است که ظاهری شبیه به اشکنه یا آش دارد و در گذشته بیشتر برای شام مصرف می شد. ماده اصلی پیازو، تورتا است؛ کفی که هنگام جوشاندن روغن زرد، از روی آن می گیرند و در زبان آذری به آن «ساری یاغ» می گویند. آب برنج را دور بریزید و برنج را به بقیه مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. توجه داشته باشید که در این مرحله آب باید فقط روی برنج را بپوشاند و بیشتر نباشد؛ زیرا در غیر این صورت، برنج شما نرم و شل می شود. پس اگر آب داخل قابلمه خیلی زیاد بود، مقداری از آن را بردارید و اگر آب کم بود کمی آب جوش به قابلمه اضافه کنید.