غذا چی درست کنم؟ شام و ناهار چی بپزم؟ لیست 10 بهترین غذاهای مجلسی
انتشار: اسفند 06، 1400
بروزرسانی: 15 آذر 1404

غذا چی درست کنم؟ شام و ناهار چی بپزم؟ لیست 10 بهترین غذاهای مجلسی

غذا چی درست کنم؟ شام و ناهار چی بپزم؟ لیست 10 بهترین غذاهای مجلسی

این آش در گذشته به دستور ناصرالدین شاه برای اولین بار در شیراز پخته شد. خیلی از افراد شله قلمکار را بخاطر پخت طولانی که دارد و سخت بودنش از بیرون خریداری می کنند. اما بطور عام می توان گفت که آش رشته ، کله گنجشکی،آبگوشت بزباش، دمپختک و اسفناج، خورش قیمه و خورش قورمه سبزی ، لوبیا پلو و انواع تهچین در لیست غذاهای سنتی شهر تهران قرار دارند. یکی از جذاب ترین و لذت بخش ترین بخش های سفر چشیدن طعم غذاهای محلی در شهر مقصد است. به همین دلیل پیدا کردن یک رستوران با کیفیت و خوب در حین گشت وگذار و خوردن غذاهای خوشمزه، خاطرات سفر را چند برابر می کند. ما در این مقاله فقط به 15 مورد از بهترین رستوران های اصفهان پرداختیم تا راهنمای مناسبی برای سفر شما به این شهر باشد.

  • همچنین برای اینکه بدانید چه فصلی برای مسافرت مناسب است، حتما مطلب «بهترین زمان سفر به یزد» از وبلاگ قاصدک 24 را مطالعه کنید.
  • برای درست کردن شامی کباب باید ابتدا پیازها را خرد کنید و آب آن را بگیرید.
  • مقرون به صرفه است و از ترکیب سیب زمینی و تخم مرغ تشکیل می شود.
  • هر نقطه از ایران زیبا را بگردید، سفره ای خوش رنگ و لعاب از غذاهای سنتی خوش عطر و مزه پیدا می کنید، که حسابی هوش از سرتان خواهد برد.
  • انتخاب غذاهای مناسب سحری برای گیاهخواران مخصوصاً برای افرادی که به تازگی گیاهخوار شده اند، کمی سخت است.

کله پاچه از آن دسته غذاهایی است که می توانید هم به عنوان صبحانه و هم ناهار سرو کنید. طرز تهیه کله پاچه خانگی و رمز و راز خوشمزه شدن کله پاچه تنها به مدت زمان پخت و ادویه هایی که استفاده می کنید و چند فوت کوزه گری دیگر، وابسته است. اگر به دنبال یک غذای نونی برای ناهار زمستانی هستید، پیشنهاد می کنیم این بار کله پارچه را امتحان کنید. ناهار چی بپزم؟ ناهارهای زمستانی همانطور که از اسمشان هم پیدا است، با موادی درست می شوند که معمولا در فصل پاییز و زمستان پایشان به بازار باز می شود. میوه و سبزیجاتی که در طرز تهیه ناهار زمستانی استفاده می شوند، مناسب همان فصل هستند و معمولا هم این غذاها به صورت گرم سرو می شوند.

انواع کباب ها

تهیه انواع غذای ایرانی ساده یک گزینه خیلی خوب برای تهیه نهار سبک و خوش طعم است. با شنیدن نام دلمه معمولا اولین چیزی که به ذهن همه ما می آید فقط دلمه برگ مو است، اما دلمه دارای تنوع بسیار زیادی است. دلمه\u200e ی فلفل دلمه ای، بادمجان، گوجه و کلم از جمله معروف ترین انواع دلمه\u200f ها هستند اما با این وجود همیشه دلمه\u200e ی برگ مو طرفدار بیشتری داشته است. دلمه علاوه بر اینکه یکی از غذاهای سنتی ایران است، در واقع غذای محلی و مخصوص آذربایجان غربی و شرقی هم می\u200e باشد. مواد تشکیل دهنده دلمه عبارت است از گوشت چرخ کرده، سبزیجات معطر و مخصوص دلمه، لپه و… است.

طرز تهیه کالباس خانگی با شیر خشک عالی به روش بازاری

اشکنه یکی از غذا های ساده ای هست که خیلی زود آماده می شود. سرعت بالای طبخ اشکنه، آن را به غذای مناسب مواقع ضرورت تبدیل می کند. زرشک پلو با مرغ یکی از رایج ترین غذاها در تمامی مجالس است. اگرچه غذا نباید طعم شور داشته باشد، اما مقداری نمک برای چاشنی دادن به هر غذایی لازم است و چه خوب که این چاشنی دلچسب را با نمک های باکفیت و خوش طعم به غذایمان بدهیم. قارچ از جمله غذاهای دوست داشتنی و خوشمزه می باشد مخصوصا از نوع شکم پر!!

غذاهای محلی مشهد

پلو شوشتری بر پایه لوبیا چشم بلبلی تهیه شده و به همین دلیل دارای ارزش غذایی بالا می باشد. آش رشته از آش هایی است که بیشتر در مراسم مذهبی سرو می شود و به عنوان آش نذری بیشترین کاربرد را دارد. این آش دارای سبزیجات و حبوبات مفید است و به همین دلیل آشی مقوی می باشد. برای مشاهده طرز تهیه آش رشته نذری برای تعداد بالا به مینویسم مراجعه کنید. این غذا با استفاده از حبوبات تازه، آب و رشته پخته می شود و همراه با کشک، پیاز داغ، سیر و نعنا داغ سرو می شود. از طرفی دیگر، ذوق و سلیقه آشپزان ایرانی باعث شد که از برنج سفید ساده، ده ها پلو و چلوی رنگین پخته شود.