بروزرسانی: 15 آذر 1404
غذاهای ساده و سریع؛ طرز تهیه 18 غذای فوری و لذیذ 5 دقیقه ای
غذاهای ساده و سریع؛ طرز تهیه 18 غذای فوری و لذیذ 5 دقیقه ای
در زبان عربی، «لخلخه» به معنی «بوی خوب و دلپذیر» است و به همین دلیل است که به این غذا دمی لخ لخ یا لخلاخ گفته می شود. غذاهای ایرانی به شمار متعددی وجود دارند که هر یک طعم خاص و خوشمزه ای را به خود اختصاص داده اند. ایران کشور پهناوری است که هر استان آن دارای آداب و رسوم خاص خود و همچنین غذاهای مخصوصی است که طعمی لذیذ و دوست داشتنی برای همه مردم ایران و همچنین گردشگران خارجی دارد.
- کوکو ها همگی از سبزیجات و صیفی جات تشکیل شده اند و کتلت ها از گوشت تشکیل شده اند.
- به دلیل وجود دال عدس در این خورشت محلی، این غذا بسیار مقوی است و مقدار زیادی پروتئین گیاهی دارد.
- خورشت خلال به صورت متداول با گوشت خورشتی که شامل گوشت گوسفندی و گوساله است طبخ می شود ولی می توان آنرا با گوشت های سفید مانند مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد.
- این غذا که اکثرا در فصل زمستان و برای وعده صبحانه سرو می شود، کالری و چربی بالایی دارد و غذای سنگینی به حساب می آید.
- «شفته کاشان» یا «شفته کوفته سماق» که برخی افراد به آن «شفته نخودچی» نیز می گویند، یکی از منحصر به فردترین و خوشمزه ترین غذاهای کاشان است.
پیشنهاد می کنیم جزییات و مراحل طرز تهیه مگشت پلو را در لینک مربوطه مطالعه کنید. بعد از اینکه سبزی ها و خوبی ساطوری شد باید به همراه زرشک و گردو مخلوط شود و تخم مرغ نیز به مایه شما اضافه گردد. استفاده از پودر نخودچی باعث قوام بیشتر کوکو در هنگام پخت می شود. بعد از اینکه مواد را به ماهیتابه اضافه کردید باید اجازه دهید یک طرف آن به خوبی پخته شود سپس کوکو را به چهار قسمت تقسیم کنید تا طرف دیگر نیز سرخ و آماده سرو گردد. برای تهیه این غذای سریع با تخم مرغ شما به لوبیا کشاورزی، سیر، تخم مرغ و شوید تازه یا خشک نیاز دارید.
آموزش کامل آشپزی با 31 درس رایگان (فیلم آموزشی)
استانبولی پلو با گوشت تکه ای یکی از غذا های اصیل ایرانی است که معمولا آن را همراه با انواع ترشی یا سالاد شیرازی سرو می کنند. این غذای خوشمزه را می توانید با می توانید هم با گوشت و هم با مرغ تهیه کنید. نکته قابل توجه برای طبخ عالی این غذا آن است که حتما برنج را از حدود ۵ الی ۶ ساعت قبل از پخت غذا خیس کنید. خورش خلال یک نوع غذا برای ناهار و از خورش های محلی استان کرمانشاه است که بسیار شبیه خورش قیمه بوده و در آن به جای خلال سیب زمینی از خلال بادام استفاده می شود.
سوپ؛ یک پیش غذای ساده و مقوی
شما در حیاط اقامتگاه پرهامی می توانید از رستوران آن استفاده کنید. این رستوران یکی از خوش حال و هواترین و بهترین رستوران های شیراز است. اگر قصد دارید از غذا و دسرهای سنتی شهر شیراز میل کنید، رستوران پرهامی انتخاب خوبی است. این غذای خوشمزه یکی از غذاهای محلی محبوب خطه آذربایجان شرقی و غربی محسوب می شود اما با این وجود در سراسر ایران طبخ می شود و یکی از گزینه های پرطرفدار توریستهای خارجی می باشد. همانطور که میدانید "دلمه " انواع مختلفی همچون دلمه گوجه، دلمه برگ مو، دلمه فلفل دلمه ای و بادمجان دارد.
سوسیس بندری، فست فود ایرانی
از این رو در بحث بستنی هم از قدیم ایرانیان در آتش دستی داشته اند. دوستان گرامی این مطلب به مرور کامل تر می شود و غذاهای جدید به این لیست افزوده خواهد شد. برای کامل تر شدن لیست غذایی خود می توانید از آموزش های زیر نیز بهره بگیرید. لوبیا پلو از آن دست غذاهایی هست که اگر به خوبی تهیه شود هیچ کس جرات نه گفتن به آن را ندارد. مشکوفی هم یک دسر قزوینی است، البته در مازندران هم مشکوفی را می پزند.