طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی ساده و خوشمزه خانگی به روش بازاری چی پز
انتشار: خرداد 27، 1402
بروزرسانی: 15 آذر 1404

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی ساده و خوشمزه خانگی به روش بازاری چی پز

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی ساده و خوشمزه خانگی به روش بازاری چی پز

در آخر این سمبوسه های خوشمزه را به همراه سس دلخواه میل کنید. حرارت زیر روغن باید کم باشد، ولی روغن باید به طور کامل داغ شده باشد. در ادامه سمبوسه ها را درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم به خوبی سرخ شوند، پس از سرخ شدن یک سمت سمبوسه ها آنها را بر می گردانیم.

  • در همین حین سیب زمینی باقیمانده را پوست می گیریم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
  • مخصوصا اگه بخواید از سمبوسه برای فینگرفود استفاده کنید میتونید سایز رو نصف این اندازه کنید.
  • اگر به جای سرخ کردن سمبوسه، آن را در فر درست کنید، سالم تر می شود و چربی آن کاهش می یابد.

سمبوسه ی اصل تند است می توانید از فلفل بیشتر استفاده کنید. در یک نگاه کلی و سریع به طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی شما باید یک عدد نان لواش را به صورت مستطیلی برش بزنید و مواد سمبوسه را در قسمت پایین آن قرار دهید. نان را از روی مواد به شکل مثلثی تا بزنید و همین طور شکل مثلثی را تا آخر نان ادامه دهید. دستور سمبوسه سیب زمینی با پنیر کاملا مشابه دستور همین مقاله است. فقط زمانی که پیاز و سیب زمینی را تفت دادید، آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا سرد شود. سپس مقداری پنیر پیتزا با آن مخلوط کرده و سپس سمبوسه را بپیچید.

طرز تهیه کبه خوشمزه با گوشت و برنج به روش اصیل بوشهری

برای طرز تهیه سمبوسه، ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و تفت بدهید سپس فلفل دلمه ای ریز خرد شده را اضافه کنید و با گوشت سرخ کنید. سیب زمینی ها را بپزید و له کنید و با سبزی دلمه ریز شده مخلوط کنید و به مواد گوشتی بیفزایید. نمک و ادویه و فلفل بزنید و روی حرارت بسیار کم بگذارید با بخار خودش بپزد و مواد کاملاٌ به خورد هم بروند.

طرز تهیه کمپوت سیب به همراه فوت و فن ها

دراین مرحله نشاسته و تخم مرغ و نمک را هم به آن اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم. خمیر به دست آماده باید حد وسط باشد به این معنی که نه خیلی سفت باشد نه خیلی شل. وقتی خمیرمان به این درجه رسید باید مدتی بماند تا خوب عمل بیاید برای این کار خمیر را درون کیسه ی پلاستیکی بگذارید تا یکی دو ساعت به حال خود بماند.

برای درست کردن سمبوسه مرغ بعد از تفت دادن پیاز در ماهیتابه، مرغ مکعبی شده را به تابه اضافه کنید. سپس مقداری پودر سیر، زنجبیل، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید تا مرغ مزه دار شود. بعد گوجه فرنگی خرد شده و رب گوجه فرنگی را به ماهیتابه اضافه کرده و تفت دهید تا آب گوجه کشیده شده و مرغ کاملا بپزد. برای انتخاب مواد میانی سمبوسه دست شما کاملا باز است. به همین جهت می توانید سمبوسه را با سبزیجات مختلفی نظیر قارچ، هویج، ذرت، نخود فرنگی یا اسفناج درست کنید تا یک سمبوسه سبزیجات خوشمزه داشته باشید.