بروزرسانی: 15 آذر 1404
طرز تهیه سمبوسه ساده به روش جنوبی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سمبوسه ساده به روش جنوبی با طعمی بی نظیر
پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و آن را در روغن و زردچوبه سرخ کنید. پیاز را به سیب زمینی و سبزی ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بعد از اینکه سیب زمینی را مزه دار کردید، سبزیجات معطری را که خرد کرده اید به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در سبزیجات معطر می توانید از کمی سیر و همچنین شوید هم استفاده کنید. در این مرحله زمانی که گوشت تغییر رنگ داد، فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی فلفل دلمه ای گرفته شود. در ادامه کنسرو ذرت را درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود.
- دستوری که در ادامه می آید، مواد لازم و طرز تهیه یک خمیر خانگی پوک و سبک است که می توانید از آن برای تهیه سمبوسه یا پیراشکی استفاده کنید.
- مثلا بعضی افراد به هوای سمبوسه بندری، طعم های بسیار تند و آتشی را می پسندند، بعضی هم ترجیح می دهند به جای رفتن به رستوران، یک سمبوسه پیتزایی فوق العاده در منزل تهیه کنند.
- اشترودل های خوشمزه نان رضوی که در مشهد تولید می شود دارای روش تهیه آسان اما خوشمزه ای است.
- اگر پیچیدن سمبوسه ها به صورت مثلثی برایتان سخت است می توانید آنها را مثل لقمه به صورت لوله ای بپیچید.
- سپس فلفل دلمه ای و فلفل قلمی را که بهتر است تند و تیز باشد به گوشت تان اضافه کنید و یک تفت بدهید.
موقع ریختن مواد داخل نان لواش روی آن ها مقداری پنیر پیتزا بریزید، نان ها را به صورت مثلی بپیچید و در روغن داغ سرخ کنید. لازم به توضیح است که به طور معمول طرز تهیه سمبوسه با نان لواش پیش می رود، اما شما می توانید از خمیر یوفکا نیز به عنوان جایگزین استفاده کنید. موادی که در ادامه می آید برای 4 نفر مناسب است، در صورت نیاز، با حفظ نسبت ها، مواد سمبوسه گوشت را دو یا چند برابر کنید تا سمبوسه های بیشتری داشته باشید. به علاوه در نظر داشته باشید که انواع سمبوسه با گوشت چرخ کرده با اضافه کردن مواد دیگر چون سبزیجات معطر، قارچ و …، تنوع پیدا می کنند. به این شکل شما می توانید انواع سمبوسه با طعم های جدید را در منزل آماده کنید. پس از اینکه پیاز سبک شد، زردچوبه را به همراه فلفل قرمز و مقداری نمک و فلفل سیاه به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را چند دقیقه دیگر ادامه می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود.
طرز تهیه سمبوسه گوشت و سیب زمینی خانگی خوشمزه و مجلسی
در آخر این سمبوسه های خوشمزه را به همراه سس دلخواه میل کنید. حرارت زیر روغن باید کم باشد، ولی روغن باید به طور کامل داغ شده باشد. در ادامه سمبوسه ها را درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم به خوبی سرخ شوند، پس از سرخ شدن یک سمت سمبوسه ها آنها را بر می گردانیم.
«سرویس مدرسه تپسی» دست خانواده ها را در پوست گردو گذاشت
سمبوسه سیب زمینی در دسته غذاهای سریع و سرخ شدنی قرار میگیرد و بیشتر توسط فست فود ها ارائه ی شود. سمبوسه در واقع نانی است که داخل آن با مواد غذایی دیگر پر شده و سپس سرخ می شود. اگر چه تهیه سمبوسه به ظاهر کار ساده ای است اما برای درست کردن یک سمبوسه خوب و خوشمزه باید نکات اساسی طبخ آن رعایت شود. سمبوسه یک غذای لذیذ ایرانی است که در مناطق جنوبی و شرقی ایران طبخ مخصوص را نیز دارد و در سراسر ایران به عنوان یک خوراکی بسیار خوشمزه و محبوب شناخته شده است. سمبوسه امروزه تقریباً یک غذای جهانی است و در همه کشورها کم و بیش وجود دارد و در رستورانهای ایرانی، هندی، عربی و افغانی در کشورهای مختلف جهان معمولاً سرو می شود.
طرز تهیه پاستای جامبوشلز
برای درست کردن سمبوسه مرغ بعد از تفت دادن پیاز در ماهیتابه، مرغ مکعبی شده را به تابه اضافه کنید. سپس مقداری پودر سیر، زنجبیل، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید تا مرغ مزه دار شود. بعد گوجه فرنگی خرد شده و رب گوجه فرنگی را به ماهیتابه اضافه کرده و تفت دهید تا آب گوجه کشیده شده و مرغ کاملا بپزد. برای انتخاب مواد میانی سمبوسه دست شما کاملا باز است. به همین جهت می توانید سمبوسه را با سبزیجات مختلفی نظیر قارچ، هویج، ذرت، نخود فرنگی یا اسفناج درست کنید تا یک سمبوسه سبزیجات خوشمزه داشته باشید.