طرز تهیه انواع غذای ایرانی غذای خوشمزه ایرانی چی درست کنم؟
انتشار: اردیبهشت 21، 1401
بروزرسانی: 15 آذر 1404

طرز تهیه انواع غذای ایرانی غذای خوشمزه ایرانی چی درست کنم؟

طرز تهیه انواع غذای ایرانی غذای خوشمزه ایرانی چی درست کنم؟

برای این رولت مرغ می توان هر نوع سبزیجات معطر و ادویه ای که می خواهید به آن اضافه کنید. در ادامه باید تمامی مواد رولت مرغ را به خوبی هم بزنید تا مواد با هم خوب مخلوط شده و از وا رفتن آن جلوگیری می کند. لیست غذا های خوشمزه بدون برنج را به شما عزیزان معرفی کردیم. در این لیست غذا های بدون برنج سعی کردیم غذا های جدید و متنوع باشند.

  • غذاهای قدیمی بیشتر بر پایه انواع آبگوشت و آش استوارهستند.
  • امیدواریم تلاش ما مورد استفاده و توجه شما عزیزان قرار گیرد.
  • وجود تخت ها، تزئینات و معماری کهنِ اصفهانی این رستوران را به یکی از زیباترین رستوران های ایران تبدیل کرده است.
  • شنیسل مرغ که معمولاً بچه ها علاقه زیادی به آن دارند یک غذا با مرغ خوشمزه و یکی دیگر از بهترین گزینه های غذای نونی خوشمزه و باب میل بچه ها و بزرگترها برای ناهار است.

یک گزینه بین المللی همه پسند که باز هم نیاز به توضیح و تفسیر ندارد. چرا که انتخاب خیلی از ما به ویژه بچه هاست و درست کردن ان در خانه با توجه به اصول بهداشتی یکی از دغدغه های مهم است. پس ما وظیفه می دانیم که یک رسپی مناسب برای شما معرفی کنیم. تا از این به بعد خودتان در خانه این غذای دوست داشتنی را تهیه نمایید. حالا مواد را داخل یخچال قرار می دهیم تا حدودا 2ساعت استراحت نماید. بعداز گذشت این مدت مایع کباب را از یخچال خارج کرده و سیخ ها را با آب پیاز مرطوب می کنیم و شروع به سیخ زدن کباب ها می نماییم.

کباب کوبیده بروجردی

اصلی ترین و معروف ترین محله در شهر اصفهان، میدان نقش جهان است که همه گردشگران و بومی های اصفهان از آن عبور می کنند. وقتی یک رستوران در چنین محله ای بنا شود (آن هم با این سبک از معماری جذاب و خدمات عالی) قطعاً به یکی از بهترین رستوران های اصفهان تبدیل می شود. با ده دقیقه پیاده روی از میدان نقش جهان یه رستوران هتل قصر منشی خواهید رسید. از آن روز به بعد بوی خوش غذا و صدای به به و چهچه مشتریان بود که در این ساختمان می پیچید. معماری این خانه زیبا به سبک سنتی ایرانی است که بخش اصلی آن در قسمت شمالی واقع شده است.

آش رشته

سپس، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، به اندازه نوک قاشق دارچین و پودر ادویه کاری را به آن اضافه کنید. برای خواندن ادامه مراحل طرز تهیه ته چین مرغ به لینک مطلب مراجعه کنید. «قیمه شاه عباسی» یا «قیمه لا پلو» یکی از انواع پلو مهمانی است که ظاهر آن شبیه به قیمه نثار قزوینی است. این غذای مجلسی و خوشمزه با گوشت تکه ای، رب گوجه فرنگی، زعفران و زرشک تهیه می شود و طعم بی نظیری دارد.

ترکیب این غذای چرب و خوشمزه با دوغ تازه که عطر نعنایش به مشام می رسد و نون سنگک داغ، مزه دلچسب اش را برای همیشه زیر زبان تان خواهد گذاشت. اگر باقالا (یا به قول شوشتری ها باقلا)ی تازه دارید، آن را به همراه غلاف آن بپزید. سیر و پیاز سرخ شده را با ترشی ناردونه (همان انار پودر شده) یا رب انار مخلوط می کنید و بعد پودر پونه خشک شده را به آن اضافه می کنید و تفت می دهید. یکی از مهم ترین تفاوت های این غذا با سایر غذاهای مشابه آن، استفاده از دوغ در مراحل میانی پخت غذاست. طرز پخت خورشت دوغ پای تقریباً مشابه قیمه است و تفاوت عمده ای که با آن دارد همان دوغ است! پس به طور کلی می توان گفت مواد تشکیل دهنده این غذا شامل گوشت گوساله، لپه، پیاز، ادویه، زعفران، دوغ، لیمو عمانی و… می شود.