بهترین فود بلاگرهای ایرانی بهترین تستر های ایران آپدیت
انتشار: آذر 14، 1401
بروزرسانی: 15 آذر 1404

بهترین فود بلاگرهای ایرانی بهترین تستر های ایران آپدیت

بهترین فود بلاگرهای ایرانی بهترین تستر های ایران آپدیت

استان کوفته های ایران آذربایجان است که معروف ترین کوفته ها کوفته تبریزی است. هم چنین آذربایجان شرقی دارای انواع مختلفی از کباب و غذاهای پرطرفدار ایرانی است که با گوشت قرمز طبخ می شوند. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا درباره غذاهای ایرانی مطالب بیشتری بخوانیم.

  • هر آشپز مسئول یک نوع غذا مانند کباب ها، سوپ ها، نان ها و پلوها می باشد.
  • روی گزینه اسنپ اکسپرس بزنید، یکی از فروشگاه های موجود در اپلیکیشن را انتخاب کرده و مواد موردنیازتان را سفارش دهید.
  • در این کافه رستوران شما علاوه بر غذاهای برنجی می توانید خوراک فلافل یا سمبوسه که به همراه سالاد و سبزیجات سرو می شوند را سفارش دهید.
  • البته این رسم کم و بیش در شهر تبریز بین خانواده های اصیل تبریزی هنوز هم رعایت می شود.
  • در ساخت بدنه پلوپز مولینکس مدل RC1108، از پلاستیک استفاده شده است که ویژگی ضد حرارت دارد.

البته بگمم که این غذا مزه به شدت تندی داره، اما به راحتی میتونید مقدار تندی این خورشت مرغ رو نسبت به ذائقه خودتون تنظیم کنید. برای این خورشت باید مرغ رو تو یه سس که از ماست و خامه درست شده قرار بدید، و سپس با ادویه های مختلف سرخش کنید و آب اضافه کنید تا به یه خورشت لذیذ تبدیل بشه. یه غذای کاملا متفاوت که خاستگاهش از شیراز میاد و همینطور تو افغانستان هم تهیه میشه و در کل طرفدارهای زیادی داره.

خوراک مرغ ایتالیایی

به راحتی و با مقداری سیب زمینی (خام یا آب پز) تخم مرغ، هویچ و کمی ادویه می توانید یک غذای ساده و سبک آن هم در مدت زمان کوتاه آماده کنید. که البته برای بیرون رفتن و گردش و تفریح ها هم یک غذای مناسب می باشد. من خودم وقتی میخوام مسافرت برم برای مسیر حتما کوکو سیب زمینی درست میکنم.

۵۳- پلو سنگ سیر

در این رستوران، برخورد محترمانه پرسنل نیز جزء ویژگی های مثبت به حساب می آید. رستوران هایدا کترینگ از سال 2010 ، تا به امروز توانسته جایگاه خود را به عنوان یکی از معتبرترین رستوران ها در ونکوور حفظ کند. رضایت مشتری در هایدا کترینگ از اهمیت زیادی برخوردار است به طوری که می توانید با اطمینان کافی برای مهمانان خود روی غذاهای این رستوران حساب ویژه ای باز کنید و شبی خاطره انگیز را برای مهمانانتان رقم بزنید. طرفداران آش باید برای یک بار هم که شده طعم آش کدوی مازندرانی ها را بچشند؛ پیش غذایی لذیذ که با کدو، پیاز داغ، عدس، برنج، آب لیمو ترش، شکر و کمی نمک تهیه می شود و طرفداران بسیاری دارد. معمولا به هنگام سرو بر روی این آش نعنا داغ می ریزند و برخی از کوفته ریزه هم در آن استفاده می کنند. یکی از خوشمزه های مازندرانی ها خورشت آلو است که در میان بومیان با نام مرغ و آلوی مازندرانی شناخته می شود.

همان طور که از اسم این غذای ایرانی مشخص است، در طرز تهیه این کوفته سنتی، سبزی به عنوان ماده اصلی استفاده می شود. بنابراین رنگ آن هم با سایر انواع کوفته متفاوت و در نتیجه سبز خواهد بود. این غذا در اصل یک غذای مجلسی برای شیرازی ها است و با نان سرو می شود.