بروزرسانی: 15 آذر 1404
بهترین غذاهای گرجستان، از معروفترین تا محلی لست سکند
بهترین غذاهای گرجستان، از معروفترین تا محلی لست سکند
پس از پخت برنج و عدس، سبزی خرد شده، پیاز داغ و شلغم را در قابلمه بریزید تا با هم بپزند. در همین حین، گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه را در یک کاسه مخلوط کنید و ورز دهید. سپس آن ها را به شکل کوفته قلقلی دربیاورید و در آش حال در جوش بریزید.
- در شهر قزوین، قیمه نثار به نمایندگی از غذا های محلی معروف ایران نام گذاری شده است.
- در ادامه زردچوبه، فلفل و ادویه خورشتی را در قابلمه بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید و برای چند دقیقه تفت دهید.
- اگر در طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نکات کلیدی گرفتن بوی زهم مرغ را رعایت کنید، یک غذای ایرانی عالی مجلسی برای مهمانی ها خواهد بود.
- بقیه مواد این خورشت شامل سینه مرغ، سبزی خورشت، لوبیا قرمز، سیر، آبغوره، سماق، غوره و پیاز می شود.
در پخت این غذا از آلوچه استفاده می شود که همین باعث طعم بسیار منحصربه فرد آن شده است. پیاز، مرغ، سیب زمینی و انواع ادویه از دیگر مواد اولیه برای پخت شوید خولی هستند. این خورش خوش طعم در کنار برنج سرو می شود و به وفور در سفره رشتی ها دیده می شود. چه چیزی خوشمزه تر از گوشت طعم دار شده؟ یکی از پرطرفدارترین غذاهای محلی رشت، کباب ترش است که تقریبا با هر ذائقه ای سازگاری دارد. این غذا هم با گوشت گوساله و هم با گوشت گوسفند قابل طبخ است؛ بنابراین می توانید بسته به ذائقه خود یکی از آن ها را انتخاب کنید. پس از پخت این غذا، معمولا گوشت گوساله طعم دار شده کبابی را با سیر، پیاز، رب انار و گردو نوش جان می کنند.
۳۰. غذاهای محلی استان آذربایجان غربی
سینی را برای یک تا دو ساعت در طبقه وسط فر از قبل گرم شده در دمای ۱۴۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا کباب سرداشی آماده شود. آش دنگو، یکی از غذاهای معجزه آسا در درمان سرماخوردگی است که با انواع حبوبات مانند عدس، لوبیا چشم بلبلی، ماش، نخود و گندم و گیاهی بومی به نام لیزک درست می شود. گیاه لیزک به تره شباهت دارد و معمولا به صورت خشک یا تازه در تهیه انواع پلوها و آش های استان کهگیلویه و بویراحمد به کار گرفته می شود. برنج را برای هفت تا ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط رو به زیاد گاز بجوشانید تا مغز دانه های آن نرم شوند.
۱۵. غذاهای محلی استان فارس
این شهر با جاذبه های گردشگری فراوانی که دارد، هرساله میزبان مهمانان و گردشگران زیادی است. به این ترتیب می توانید زمانی که قصد بازدید از این شهر را دارید، همزمان با تماشای جاذبه های دیدنی، دلی از عزا در بیاورید. مثلاً دنده کبابی به دندان بکشید، سیب پلو را مزه کنید، قاشقی از آش سورانه بردارید و کوکوی پاغازه را میل کنید. سفر به کرمانشاه یکی از همان سفرهای خوشمزه ای خواهد بود که مزه اش برای همیشه زیر زبانتان خواهد ماند. کرمانشاه با حدود چندین نوع غذای سنتی و شیرینی های خوشمزه، جزو شهر خلاق خوراکی شناخته شده است.
کوفته سبزی شیرازی
پیچاق قیمه مانند دیگر نسخه های خورش قیمه، همراه با برنج سرو می شود و معمولا آن را با پیاز داغ تزئین می کنند. با مراجعه به مقاله انواع خورش قیمه در مجموعه غذاهای محلی کجارو، می توانید با طرز تهیه انواع این خورش و همچنین پیچاق قیمه (خورش بادام) آشنا شوید و آن ها را در منزل درست کنید. به این ترتیب که با حرارت دادن کره محلی مرغوب، دوغ آن از روغن جدا و سرخ می شود. در انتهای کار، ساری یاغ را صاف و تورتا را از کره جدا می کنند. با مراجعه به مقاله دلمه برگ مو در مجموعه غذاهای محلی کجارو، می توانید با طرز تهیه انواع دلمه برگ مو و همچنین دلمه برگ مو (یپراخ دلماسی) آشنا شوید و آن ها را در منزل درست کنید. پایه اصلی این غذای لذیذ مثل بیشتر غذاهای محلی هرمزگان ماهی است و در قشم محبوبیت بیشتری دارد.