بروزرسانی: 05 آذر 1404
طرز تهیه خورشت فسنجان جا افتاده مجلسی و خوشمزه با مرغ
طرز تهیه خورشت فسنجان جا افتاده مجلسی و خوشمزه با مرغ
در فصل بهار و تابستان که شکاری انجام نمی شود، مردم از گوشت بوقلمون یا مرغ استفاده می کنند. در صورتی که مرغ پخته؛ اما خورشت جا نیفتاده است، مرغ را درآورید و چند دقیقه قبل از سرو غذا، داخل خورشت بگذارید. بهتر است آن را در چند مرحله بریزید تا ترشی آن بیش از اندازه نشود.
- با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر خورش فسنجان تهیه کنید.
- ستاره | سرویس آشپزی – طرز تهیه\xa0خورشت فسنجان\xa0در شهرهای مختلف ایران متفاوت است.
- خورشت فسنجان از گردو، رب انار و گوشت تهیه می شود که بسیار مغذی است و علاوه بر اینکه لذیذ و خوشمزه است، یک وعده غذای مقوی و پرخاصیت نیز به شمار می رود.
- فسنجون رشتی پیاز نداره عزیز، لطفآ یا پیاز یا کلمه رشتی رو از مطلبتون حذف کنید.
سپس شعله گاز را کم کنید، درب قابلمه را روی آن بگذارید و اجازه دهید خورش به آرامی بپزد و فسنجان به روغن بیفتد. پس از اینکه آب جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت ۲ – ۳ ساعت گردوها با آب بجوشد تا کاملاً به روغن بیافتد. در این صورت باید مرغ را با پیاز تفت بدهید و بعد همراه با رب انار و شکر به مخلوط گردو اضافه کنید. خورش فسنجون با مرغ یکی از لذیذترین و مجلسی ترین خورش های ایرانی البته بعد از قورمه سبزی است😋 که طرفداران بسیاری دارد. در ادامه طرز تهیه خورش فسنجان مجلسی که به سلطان خورش ها معروف است را خواهید دید.
درخواست افزایش ۱۰ هزار تومانی قیمت تخم مرغ از دولت
جزء غذاهای مجلسی و اعیانی ایرانیها محسوب می شود که در مراسم یا پذیرایی های خاص طبخ می شود. خورش فسنجان را با مغز گردو و گاها پسته طبخ می کردند. به همراه رب انار، گیلک ها این خوراک را ترش طبخ می کنند با اضافه کردن رب انار ترش محلی که در دسترس دارند و از گوشت مرغابی داخل فسنجان استفاده می کنند.
طرز تهیه فسنجون با بادمجون
شما نیز اگر دستور پخت متفاوتی برای خورشت فسنجان می شناسید لطفاً با ما در بخش نظرات به اشتراک بگذارید. برای تهیه فسنجان رشتی یا گیلانی معمولاً هم از مرغ استفاده می شود هم از اردک و مرغابی، اما به هر حال اکثر افراد ترجیح می دهند در تهیه فسنجان رشتی از مرغ استفاده شود. در طرز تهیه خورش فسنجان رشتی بهتر است از ران یا سینه مرغ همراه با استخوان استفاده کنید. توجه داشته باشید که برای تهیه این خورش نباید مرغ ها در غذا له شوند.
هر ۱۵ دقیقه به خورشت سر بزنید تا اگر آبش کم بود، کمی آب سرد به آن اضافه کنید. در خورشت رو میذاریم و حرارت رو ملایم میکنیم تا روغن گردوها کاملا خارج شه و فسنجون غلیظ بشه و جا بیوفته. در این مرحله مرغ ها رو که از قبل با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کردیم، توی روغن سرخ میکنیم و به فسنجان اضافه میکنیم. یه نکته مهم هم اینه که ترشی فسنجونتون رو اصلا توی این مرحله نچشید. یک ساعت دیگه هم که صبر کنیم، احساس میکنیم کمی داره غلیظ تر میشه به روغن میوفته.